Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών: Aν δεν συγκροτούμε ψηφοδέλτιο, φταίνε οι...εκλογές!

Κάνοντας τεράστια άλματα λογικής, ο γραφικός υποψήφιος με το  ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών (με την παράταξη της ΔΕΣΚ στον Λαρισαικό) πρώην παρατηρητής στο Προεδρείο της ΠΟΣ ως συνεργάτης των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ, Παναγιώτης Τερζόγλου, προσπάθησε να δικαιολογήσει
την μη κατάθεση υποψηφιοτήτων απο συγκεκριμένες παρατάξεις (ΣΥΠΕ - ΠΑΜΕ) στις εκλογές της ΠΕΠΕ. 
Ο  Τερζόγλου, χρήσιμος ηλίθιος των ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ την διετία 2015-2016, αλλά και καθόλη την ενασχόληση του με τα κοινά στον σιδηρόδρομο, όταν και ονομάστηκε... "παρατηρητής στο Προεδρείο της Ομοσπονδίας" ΜΕ την ψήφο τους, θέλοντας να ξεπληρώσει την αποδοχή του στο ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών και στα ψηφοδέλτια του, έγραψε και διακίνησε σήμερα μια ανακοίνωση ως ...ΡΙΚΣΙ (παράταξη-σφραγίδα που ΔΕΝ κατεβαίνει στις εκλογές του Σ.Σ. Λαρισαϊκός γιατί ο Τερζόγλου δεν θα έβρισκε την ψήφο του, όπως συνέβη το 2016) θέλοντας να ...δικαιώσει το ΠΑΜΕ για τις κόντρες που έχει ανοίξει στην ΓΣΕΕ με τις εκλογικές διαδικασίες και την εκλογή νώθων αντιπροσώπων εκεί και χρησιμοποιώντας τις εκλογές του Σωματείου για αντιπαραβολή.

Τι είπε ο γραφικός Τερζόγλου

Ο Τερζόγλου, μέλος πλέον του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών (...απευθείας μεταγραφή απο ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ) και υποψήφιος με την ΔΕΣΚ στον Λαρισαϊκό, είπε με λίγα λόγια ότι επειδή στις εκλογές του Σωματείου μας υπάρχουν 111 υποψήφιοι σε 282 εγγεγραμμένους (289 είναι τελικά με όσους ψηφίζουν ΜΌΝΟ στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά) αυτές είναι διαβλητές και ...ελεγχόμενες.
Πέρυσι, όταν στις εκλογές του Σωματείου μας συμμετείχαν 110 υποψήφιοι σε 239 εγγεγραμμένους, ο γραφικός Τερζόγλου δεν είχε βγάλει άχνα γιατί εκεί συμμετείχαν ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ (ως ΣΥΠΕ) αλλά και το ΠΑΜΕ (ως ΔΕΣΚ). Τότε, με 110 υποψήφιους σε 239 εγγεγραμμένους, όλα ήταν καλά, σήμερα με 111 σε 289 εγγεγραμμένους, ο υποψήφιος με το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών εντοπίζει πρόβλημα.
Επιχειρήματα δηλαδή με... ουσία  απο εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ, που με αυτές τις λογικές θεωρεί ότι θα ενισχύσει την παρουσία του στους χώρους εργασίας των σιδηροδρομικών.
Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα που έχει το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών και την υποχώρηση των δυνάμεων του σε όλους τους χώρους, αλλά το πρόβλημα τους δεν λύνεται με την μεταγραφή αποτυχημένων συνδικαλιστών τύπου Τερζόγλου.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ.. Αλήθεια σύντροφοι του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών, το πάθημα με τον ένα γραφικό που ...εντάξατε στον χώρο σας το 2015, δεν σας έγινε μάθημα και μαζέψατε στα ψηφοδέλτια σας αυτόν που βρίζατε μέχρι το 2018 μπας και πάρετε 5 ψηφαλάκια στον Λαρισαικό;
΄Έτσι θα ανατραπεί ο καπιταλισμός; Με τους.... παρατηρητές ;

Υ.Γ.2 111 υποψηφίοι για σχεδόν 45 εκλόγιμες θέσεις στην ΠΕΠΕ 
(και οι 40 απο αυτές χωρίς καμία συνδικαλιστική απαλλαγή)...  Είμαστε σίγουροι  ότι αν οι υποψήφιοι ήταν 70, ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ θα μίλαγε για ...διορισμούς.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου