Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Tην Τρίτη τα νέα δρομολόγια στο διαδίκτυο

Πολλοί αναγνώστες επικοινωνούν με το στέκι της έλξης ρωτώντας μας γιατί δεν μπορούν να κλείσουν εισιτήριο απο το internet (ή τα γκισέ) μετά τις 19 Μαίου. 

Ο λόγος είναι ότι  όπως όλα καταμαρτυρούν απο τις 20 Μάη μπαίνει σε
 λειτουργία το νέο πλέγμα δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το οποίο ΜΕΙΩΝΕΙ σημαντικά την χρονοαπόσταση μεταξύ Αθηνών - Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Καλαμπάκας και άλλων περιφερειακών πόλεων της χώρας, κάνοντας ΑΚΡΩΣ ανταγωνιστικό το τρένο έναντι κάθε άλλου μεταφορικού μέσου στην χώρα!

Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο νέο και όλοι βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτροκίνησης μεταξύ Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην νέα γραμμή υψηλών ταχυτήτων!
20 και πλέον χρόνια  μετά  τις προκηρύξεις και τις διαρκείς εξαγγελίες για την νέα Σιδηροδρομική ΠΑΘΕ το επιβατικό κοινό, η Ελληνική Κοινωνία, θα διαπιστώσει τα οφέλη που δεν μπορούσε να καρπωθεί για δεκαετίες απο τον σιδηρόδρομο.
Μέσα σε 4 χρόνια μόλις, ολοκληρώθηκαν έργα που βάλτωναν για δεκαετίες (Καλίδρομο- Ηλεκτροκίνηση- Όθρυς- Νέος Σταθμός Λαρίσης και πολλά άλλα) και ο σιδηρόδρομος βρίσκει την θέση που του αξίζει στην Ελληνική Κοινωνία.
Σημειώνουμε ότι καμία αλλαγή δεν θα υπάρξει στα δρομολόγια του Προαστιακού Αθήνας. (Πειραιάς - Αεροδρόμιο-Κιάτο, Αθήνα - Χαλκίδα κτλπ) ενώ πληροφορίες αναφέρονται και σε εκπλήξεις απο την πλευρά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου