Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Οι συνάδελφοι δεν ξέχασαν τους 3 που χάθηκαν άδικα στο Άδενδρο

Παρουσία αρκετών συναδέλφων και εκπροσώπων των 2 Σωματείων τελέστηκε απο τα 2 Σωματεία το μνημόσυνο για τους 3 άδικα χαμένους συμπολίτες μας (2 συναδέλφους μας και 1 επιβάτη) στο δυστύχημα του Αδένδρου πριν 2 χρόνια.
ΔΕΝ ξεχνάμε τον Μάνθο, τον Άρη, τον Δημήτρη.
Αγωνιζόμαστε για 
την άμεση λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας στον Ελληνικό Σιδηρόδροο, συστήματα που αν λειτουργούσαν το ατύχημα θα είχε αποφευχθεί.
Συστήματα που έχουν πληρωθεί και θα έπρεπε να βρίσκονται σε λειτουργία εδώ και 14 χρόνια!
Είναι εξοργιστικό ότι ενώ η σιδηροδρομική  ΠΑΘΕ βρίσκεται 1 βδομάδα πριν την παράδοση της μετά απο 30 χρόνια παλινοδήσεων και εργολαβιών επί εργολαβιών, η κατάσταση στο Άδενδρο είναι σχεδόν ίδια ΚΑΙ  σήμερα ενώ τα συστήματα ασφαλείας (ETCS-Σηματοδότηση) ακόμα δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία.
Οι μηχανοδηγοί ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου