Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Αμοιβή αναπαύσεων οι κομμουνιστές ;


Σε πλήρη πανικό πλέον ο γραφικός προσπαθώντας 
να εξηγήσει τα ανεξήγητα, κοινοποιεί στους εργαζόμενους τα εξοφλητικά του, για να πείσει ότι δεν έλαβε την προκαταβολή μισθού.

Μόνο που σε αυτά που μας έστειλαν να δούμε οι συνάδελφοι διαπιστώσαμε 2 λεπτομέρειες.

  1. Η προκαταβολή μισθού δόθηκε τον Γενάρη 2019 και ΟΧΙ τον Γενάρη του 2018. Από τα νεύρα του ο γραφικός μοιράζει λάθος εξοφλητικά. Ας βγάλει του Φλεβάρη 19 να αποκαταστήσει την ....τιμή  του.
  2. Στα εξοφλητικά που μοιράζει είδαμε ένα κωδικό "Αμοιβή αναπαύσεων" . Και αναρωτιόμαστε. Πληρώνονται ρεπό οι κομμουνιστές και οι αγωνιστές συνδικαλιστές ; Oταν με την ΣΣΕ και την συμφωνία του Σωματείου μας τον Νοέμβρη του 2017 που ανέτρεψε τις αντεργατικές διατάξεις του Κανονισμού Εργασίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν την δυνατότητα να δουλεύουν πενθήμερο; 
ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΕΥΡΙΑΣΕ 

Όσον αφορά τα υπονοούμενα για προσφυγή στην δικαιοσύνη, αν ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ ασχολούνταν σοβαρά με τα εμετικά καθημερινά σχόλια ενός εμπαθή, θα μπορούσε άνετα να τον έχει καταδικάσει πολλάκις (πουλημένοι κτλπ).
Αλλά ως συνδικαλιστής ποτέ δεν επέλεξε την οδό της δικαιοσύνης. 
Άφηνε τα πάντα στην κρίση των εργαζομένων.
Ωστόσο όποτε θέλει- αν αντέχει και τολμά- ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Θα έπρεπε να είχε διδαχτεί απο τα λάθη του παρελθόντος, αλλά η προσωπική  εμπάθεια ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου