Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Απάντηση Χάρη Μαμουλάκη σε Ο.Σ.Ε.: Η Διοίκησή του βρίσκεται σε πανικό

 Άμεση απάντηση στις αστείες δικαιολογίες με τις οποίες προσπάθησε ο ΟΣΕ να υποβαθμίσει το πόρισμα – καταπέλτη εναντίον του από την Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (Ρ.Α.Σ.), έδωσε με δήλωσή του ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης:

«Η Διοίκηση του Ο.Σ.Ε., προφανώς κατ' εντολή της Κυβέρνησης ΝΔ, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετά το άκρως επιβαρυντικό πόρισμα της Ρ.Α.Σ. εναντίον της. Προφανώς βρίσκεται σε πανικό.

Αντί να κάνει λόγο για «όψιμο ενδιαφέρον» στις καταγγελίες των εργαζομένων και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κι αντί να προσπαθεί να υποβιβάσει σε απλή «τυπική διαδικασία» το συγκριμένο πόρισμα, ας αναλογιστεί το εξής απλό: Αν είχαν ακούσει ανάλογες καταγγελίες προηγούμενων ετών κι αν είχαν ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις «τυπικές διαδικασίες», θα είχε συντελεστεί το έγκλημα των Τεμπών;».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου