Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

H ΔΑΚΕ έχει νεύρα και κάνει λάθη

 Μεγάλος εκνευρισμός απο την ΔΑΚΕ στην χτεσινή συνάντηση της Διοίκησης της ΗΤ με τα 3 Σωματεία Εργαζομένων. Οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ θεωρούν ότι 

όλα τα στελέχη είναι ανίκανα και είναι εμφανής η προσπάθεια τους να επιβάλουν πρόσωπα σε θέσεις. 

Είναι ωστόσο τέτοια η πρεμούρα τους, που τους οδηγεί σε λάθη.

Διασκεδάζουμε πραγματικά με την ψυχή μας, όταν βλέπουμε καταγγελίες της ΔΑΚΕ για Διευθυντές την ίδια ώρα που οι Διευθυντές αυτοί έχουν με αποφάσεις τους, τοποθετήσει ΠΟΛΛΟΥΣ συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ σε θέσεις ευθύνης, χωρίς φυσικά κανένας συνδικαλιστής να αφήνει την θέση του στο συνδικάτο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι όποτε βγεί κάποια προκήρυξη για θέση ευθύνης, αυτοί που τρέχουν πρώτοι να καταθέσουν αίτηση είναι οι Κυβερνητικοί συνδικαλιστές (είτε έχουν τα προσόντα είτε όχι)! 

Οι οποίοι, κατόπιν, ασκούν κριτική σε όσους τους επέλεξαν ότι δεν ξέρουν να ....διοικούν.

Κρίνουν μάλιστα και τις επιλογές αν δεν είναι 100% "όλοι δικοί τους".

Κλαυσίγελος κανονικός και πραγματικά απορούμε με όσους έχουν το θράσος να μιλάνε ακόμα και σήμερα, προβάλλοντας εαυτόν ως τάχα "αδικημένο".

Κάποιοι άλλοι δε, τώρα τελευταία μετρούν το μπόι τους νύχτα.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου