Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Δήλωση Γεν. Γραμματέα Γ.Σ.Ε.Ε. Ν. Κιουτσούκη

Σημερινή δήλωση του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ , Ν. Κιουτσούκη




Την ώρα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παραιτείται, επιβεβαιώνοντας την αποτυχία της πολιτικής που ακολούθησε, οι πρόθυμοι και τα εξαπτέρυγα που στήριξαν αυτή την καταστροφική για τον τόπο πολιτική, που φτωχοποίησε την ελληνική κοινωνία, μένουν έξω από την διαδικασία συγκρότησης “μεταβατικής κυβέρνησης” προσπαθώντας να σώσουν το ΠΑΣΟΚ, και πιέζουν με τα παπαγαλάκια του συστήματος την αξιωματική αντιπολίτευση υποδεικνύοντάς της τι να πράξει!!!
Κι όμως υπάρχει άλλη λύση!!! Το ΠΑΣΟΚ που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (153) μαζί με τους “ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ” και τα “ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ” μπορούν να συγκροτήσουν μια ισχυρή πλειοψηφία (3/5 των βουλευτών), κόντρα στη λαϊκή βούληση και να συνεχίσουν τα υποτακτικά ΝΑΙ απέναντι στους υπαλλήλους της Ε.Ε.
Το μόνο που θα τους έχει απομείνει να πράξουν, είναι να παραδώσουν τα κλειδιά της χώρας στην κα Μέρκελ

Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2011

3 σχόλια:

  1. http://www.slideshare.net/niksalonik/greek-management-xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να αντισταθώ .
    Σε παλαιότερη δήλωση του (27.10.2011)
    ο συνάδελφος Νίκος κατακεραύνωνε την συμφωνία της 26.10.2011 μιλώντας για απώλεια της εθνικής κυριαρχίας , για ελάχιστους που παραδίδουν τα κλειδιά της χώρας στο Δ' Ράιχ της κας Μέρκελ και διάφορα άλλα ..(http://mixanodigoiose.blogspot.com/2011/10/blog-post_29.html)
    Τις τελευταίες 10 μέρες αλλά και μόλις χτες το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς δήλωνε μεταξύ άλλων << Το πρόβλημά μου είναι να ξεμπλοκάρει, επιτέλους, η 6η δόση, η δανειακή σύμβαση....>>(http://www.nd.gr/web//guest/press/-/journal_content/56_INSTANCE_c6UH/36615/829365).

    Ή λοιπόν οι πρόθυμοι είναι στα 4/5 της βουλής , ή προσπαθούν να μας δουλέψουν και να μας κοιμίσουν και πάλι .
    Δράση και μόνο δράση .
    Και η παθητική στάση της ΓΣΕΕ εδώ και 10 μέρες μόνο αυτό δεν μας δηλώνει .Καλές οι εγκύκλιοι και τα δικαστήρια αλλά χωρίς δράση το ΔΝΤ δεν φεύγει .Και εδώ και 10 μέρες που οι πρόθυμοι συνεδριάζουν καθημερινά είχαμε σιγή ασυρμάτου απο τα συνδικάτα .
    Τυχαίο ; Δεν νομίζω!

    Σήμερα λοιπόν συμφωνήθηκε και η λεγόμενη μεταβατική κυβέρνηση με την συναίνεση των 3 κομμάτων .(ΠΑΣΟΚ- ΝΔ -ΛΑΟΣ ).

    Τελικά το Δ Ράιχ είχε πολλούς εγχώριους πρόθυμους ...
    Πολλούς περισσότερους απο τα 2/3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ ο κ. Ν. Κιουτσούκης δεν είναι πρόθυμος που έτρεχε πρόθυμα να κάνει δηλώσεις .Η ζωή τα φέρνει τούμπα τα βαρέλια . Η θέση στην οποία βρίσκεται είναι για υπερασπίζει τους εργαζόμενους ... κύριε Κιουτσούκη σαν ξεπέρασαν οι εξελίξεις , με τέτοιες τακτικές ταυτίζεσαι με το χρεοκοπημένο πολιτικό σκηνικό που πρόθυμα υπηρετείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή