Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Εκτός η τηλεδιοίκηση μεταξύ Αθήνας - Οινόης.

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα στην Υποδομή και την Κυκλοφορία.
Μετά το ΣΚΑ που έχει τεθεί εκτός εδώ και 2 μήνες (και την επαναλειτουργία της Λυκότρυπας και του σημείου 0 ) στον Προαστιακό Αθήνας ,βγήκε εκτός και η τηλεδιοίκηση μεταξύ Αθήνας - Οινόης.
Αποτέλεσμα ήταν να τεθούν σε λειτουργία οι σταθμοί Αφιδνών και Αυλώνα.
Φυσικά αυτά είναι ψηλά γράμματα για τους υπεύθυνους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που στρογγυλοκάθονται στην εμπειρία των μηχανοδηγών αδιαφορώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το προσωπικό έλξης.
Το φωνάζουμε εδώ και καιρό.Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά στην κυκλοφορία και τα χειρότερα είναι ζήτημα χρόνου να έρθουν.Και δεν μιλάμε για καθυστερήσεις που πλέον πλησιάζουν την μια ώρα σε όλα τα αρτηριακά τρένα.
Ας ελπίσουμε να τα προλάβουν ΑΝ ξυπνήσουν κάποια στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου