Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Το παραμύθι των Γερμανικών χορηγιών

Ρεπορτάζ της Δημόσιας Γερμανικής Τηλεόρασης που ανατρέπει πολλά απο αυτά που θέλουν να μας πασάρουν οι εγχώριοι  πολιτικοί ταγοί ως δήθεν αλληλεγγύη των συμάχων μας.
Δείτε πως τα πραγματικά ποσά που χορηγούνται στην Ελλάδα είναι υποπολαπλάσια απο όσα ακούμε και πως η Γερμανική Οικονομία επωφελείται απο την κρίση στην Ελλάδα και την πτώση του ΕΥΡΏ.Το ρεπορτάζ παίχτηκε απο την ΝΕΤ χτες 23-03.

1 σχόλιο:

  1. Μέσα από την ελληνική φιλοσοφία ξεπηδά η λογική στην πράξη που αγγίζει πολλές φορές την αλήθεια σε όλο της το μέγεθος λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν ακόμα και τον πιο δύσπιστο χαρακτήρα να τον πείσει με ακράδαντα επιχειρήματα.
    Εδώ η αλήθεια δεν είναι γλυκιά,πικρή ή ξινή είναι απλά η αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος για τον κάθε έναν από εμάς όπως την καταλαβαίνει.

    Πολλές φορές αν όχι πάντα, τα πράγματα και η τάξη των πραγμάτων ποτέ δεν είχαν σχέση με το αντιληπτό δηλαδή την ακοή ή την όραση γιατί πάντα πρέπει ν’ακούς και να βλέπεις πίσω από το αντιληπτό προκειμένου να καταλάβεις.
    Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ισορροπίες αυτού που βλέπουμε γύρο μας δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την πραγματικότητα που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως αποτέλεσμα του νοούμενου «σωστό ή λάθος ,ωραίο ή άσχημο, καλό ή κακό».
    Η πραγματικότητα αγαπητοί συνάδελφοι και πάνω από όλα αδέρφια ξετυλίγεται σαν ταινία που περιέχει έναν αέναο πόλεμο με αίτια φιλοσοφημένα και λογικά προκειμένου να ισορροπήσει.
    Ο άνθρωπος ποτέ δεν θα καταφέρει να προσεγγίσει την πραγματικότητα παρότι είναι προικισμένος με αυτές τις δυνατότητες εάν δεν βρει ποιος είναι αυτός που του τις έχει θέσει σε νάρκη και γιατί.

    Η αλήθεια για εμάς είναι ότι η προσέγγιση της πραγματικότητας στηρίζεται σε τεχνοτροπίες που στο πέρασμα του χρόνου αρχίζουν να φαίνονται τα μειονεκτήματα ή και τα πλεονεκτήματα του τρόπου προσέγγισης, ο χρόνος πλέον σαν έννοια παίρνει τη θέση που του πρέπει και εκφράζει την αλήθεια για να σου δώσει να καταλάβεις ότι πρέπει ν’ αλλάξεις τον τρόπο Ή να τον επιβάλλεις εάν φιλοσοφικά είναι σωστός για το μεγαλύτερο κομμάτι μιας κοινωνίας όταν εκπληρώνει τις περισσότερες παραμέτρους επιβίωσής της.
    "ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ";
    Καλό το VIDEO, εμφανής η απάτη και πλέον γνωστή σε όλους ,η μεγάλη "μαντεψιά" για τον Έλληνα είναι να καταλάβει που το πάει ο ποιητής που έχει επιστρατεύσει μεγάλα μυαλά στη δούλεψή του προκειμένου να επιβάλει τη δικιά του πραγματικότητα και τη "νέα τάξη".
    Εδώ ίσως πρέπει να διερωτηθούμε αν αποτελούμε μέρος της φύσης ή οικοδόμημα του παραπάνω ποιητή και λογικό είναι να αντιδρούμε από κάτι που μας έδινε και μας το στερεί για δικούς του λόγους.
    Πιστεύει κάποιος ότι αντιδρά εκ φύσεως ή αντιδρά για τον πως τον θέλει έτσι ν’ αντιδρά σήμερα ο ποιητής;

    Βασικά ερωτήματα ζωής και πολλά απ’αυτά αναπάντητα, θέλω να πιστεύω ότι τα 136000 χτυπήματα στο blog θα γίνουν φωνή γιατί αλλιώς κάπου στη γωνία μας περιμένει το "τέλος" για εμάς που έχει επιβάλλει ο ποιητής με ό,τι αυτό περιέχει.

    Να είστε όλοι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή