Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Οργή - αηδία αλλά και ικανοποίηση γιατί επιτέλους ακούστηκαν ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Οργή και αηδία.Μόνο αυτές οι λέξεις εκφράζουν αυτά που νοιώθει κανείς παρακολουθώντας το σημερινό κουτί της πανδώρας.
Για όλους αυτούς που λήστεψαν ένα οργανισμό.Εργολάβοι παραεργολάβοι , διοικήσεις παραδιοικήσεις και πολιτικάντηδες της δεκάρας που κάλυψαν όλα αυτά τα χρόνια το όργιο διαφθοράς σε βάρος του μέσου.
Ικανοποίηση γιατί επιτέλους βρέθηκε μια εκπομπή να αποκαλύψει αυτά που ζούμε όλοι οι σιδηροδρομικοί , μια εκπομπή που δεν αναλόθηκε στα τετρημένα αλλά αναφέρθηκε σε αυτά που πραγματικά εδώ και δεκαετίες απαξίωσαν τον σιδηρόδρομο σαν μέσο.
Η εκπομπή συνεχίζεται την άλλη εβδομάδα αποκαλύπτωντας την σχέση Siemens - ΟΣΕ.
Θα βρούμε και θα αναρτήσουμε το πρώτο μέρος.
Συγχαρητήρια στον Κώστα Βαξεβάνη και την δημοσιογραφική του ομάδα.Απέδειξαν για άλλη μια φορά τι σημαίνει πραγματικά να κάνεις δημοσιογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου