Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Επιστολή ΠΕΠΕ για λάθος στον υπολογισμό του ποσού της Δικαστικής Απόφασης

Αρκετά λάθη διαπιστώθηκαν έπειτα απο διαμαρτυρίες συναδέλφων στον υπολογισμό του ποσού της δικαστικής απόφασης που καταβλήθηκε στις 16 Μάρτη.
Με σημερινή της επιστολή , η ΠΕΠΕ απευθύνεται στην ΔΟΥ καλώντας τους υπευθύνους να επανεξετάσουν τα δεδομένα ώστε να αποδοθούν στους δικαιούχους τα οφειλόμενα ποσά.
Διαβάστε την επιστολή >

 Αρ. πρωτ 17                                                        Αθήνα 21/03/2012

Προς Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
          Υπόψη κ. Παπαστάθη

Κυρία Δ/ντρια ,

Έχουμε γίνει αποδέκτες - μετά την εξόφληση Μαρτίου- παραπόνων απο πολλούς μηχανοδηγούς απο όλες τις έδρες για τον μη σωστό υπολογισμό του ποσού με κωδικό στην μισθοδοσία 352.(για παράδειγμα σε μερικούς συναδέλφους δεν καταβλήθηκε τίποτα , ενώ υπήρξαν και αδικαιολόγητα μεγάλες διαφορές εντός των ιδίων μηχανοστασίων).

Παρακαλούμε για τις ενεργειές σας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος        Ο Γ. Γραμματέας

Θεοδωρόπουλος Ν.       Τουρλής Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου