Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Αγανάκτηση !

Αυτό εισπράττουμε μετά την σημερινή εξόφληση απο τους μηχανοδηγούς που είδαν με τον καλύτερο τρόπο τι σημαίνει κοροϊδία . 
Τα πολλά μηνύματα για την κατάντια του κλάδου μαρτυρούν ότι μεταξύ των συναδέλφων κυριαρχεί η οργή.Με 3 πληρωμένες αναπαύσεις , υπερωρίες νύχτες και Κυριακές ο μισθός δεν ξεπερνά πλέον ούτε τα 1200 Ε. 
Χωρίς τις αναπαύσεις είμαστε στα 1000 Ευρώ . Αυτά . 
Πολλές υποσχέσεις ,ακόμα  περισσότερες διαβεβαιώσεις . Όλα ξεχάστηκαν κ όσοι τις δίναν ας βγούν να  εξηγήσουν στους συναδέλφους τι συνέβη τελικά .


4 σχόλια:

  1. οδηγος σταθερης τροχιας17 Ιουλίου 2013 στις 1:30 π.μ.

    Για το οκταωρο και το πενθημερο εγιναν αιματηροι αγωνες.Εμεις που πουλαμε τα ρεπω δεν εχουμαι δικαιωμα να αγανακτουμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΠΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ,ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕς ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ,ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΕΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς.ΚΑΙ ΤΩΡΑ?ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΛΕΝΕ.ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ,Γ.Κ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ενα σωματείο βάζει επίσημα στις μορφές κινητοποίησης,την εφαρμογή των κανονισμών,σαν να παραδέχεται οτι τον υπόλοιπο καιρό οι κανονισμοί δεν εφαρμόζονται,οταν ενα σωματείο σε συνεδρίαση του Δ.Σ αντιτίθεται στην εκτέλεση των αναπαύσεων και τίθεται υπέρ της πληρωμής τους,οταν οι εργαζόμενοι απο τη μία μιλάνε για εργασιακά δικαιώματα και απο την άλλη τα ξεσκίζουν οι ίδιοι,τότε μην περιμένεις προκοπή. Οι εποχές που τα αιτήματα ...λύνονταν στους διαδρόμους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η στους διαδρόμους της Χαριλάου Τρικούπη και της Ρηγίλλης τελείωσαν. Πάρτε το χαμπάρι και μην περιμένετε το μάννα εξ ουρανού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή