Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Γαλλικό ΚΚ(PCF): ΟΧΙ στον χρηματοπιστωτικό εκβιασμό του ελληνικού δημοψηφίσματος*

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως προσεγγίζει το θέμα του Ελληνικού δημοψηφίσματος το Γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα,την ώρα που στελέχη του ΚΚΕ τυπώνουν ψηφοδέλτια για να ρίξουν άκυρο στην κάλπη !Διαβάζουμε : 

"Η Γαλλία πρέπει αμέσως να απαντήσει θετικά σε αυτή την έκκληση. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ένα τέτοιο εκβιασμό να εμποδίσει την ελεύθερη επιλογή του ελληνικού λαού και να εισαγάγει το σύνολο της Ευρώπης σε μία κρίση με βαρύτατες συνέπειες", σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα, συντασσόμενο με το ΟΧΙ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η ΕΚΤ ανακοίνωσε πως την Τρίτη θα κόψει τη ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες. 
Πρόκειται για τη συνέπεια ενός εκβιασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας που ξεκίνησε το Σάββατο στο Eurogroup, επειδή η κυβέρνηση της Ελλάδας θέλει να συμβουλευτεί τους Έλληνες με δημοψήφισμα για τη συνέχιση ή όχι της λιτότητας.  

Η ζωή των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ελληνικών οικογενειών δεν είναι παιχνίδι. Όπως δεν είναι και οι τραπεζικές τους καταθέσεις. Ακριβώς για την προστασία τους, η ελληνική κυβέρνηση επέβαλε ελέγχους κεφαλαίων και έκλεισε τις τράπεζες.

Ο Αλέξης Τσίπρας διατύπωσε αίτημα παράτασης του χρηματοδοτικού προγράμματος στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τους 18 άλλους ηγέτες της ευρωζώνης, τους διοικούντες την ΕΚΤ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Η Γαλλία πρέπει αμέσως να απαντήσει θετικά σε αυτή την έκκληση. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ένα τέτοιο εκβιασμό να εμποδίσει την ελεύθερη επιλογή του ελληνικού λαού και να εισαγάγει το σύνολο της Ευρώπης σε μία κρίση με βαρύτατες συνέπειες.

* To θέμα μας έστειλε φίλος αναγνώστης και πηγή είναι τοΚλικ εδώ

1 σχόλιο:

  1. Τα ντολμαδάκια της Μαρίκας θέλούν 25 χρόνια για να χωνευτουν!
    Και 70 χρονων θέλει ανάλυση το πρωτοσέλιδο χτύπημα του Ριζοσπαστη για τον Αρη.
    Μια από τα ίδια. Αλήθεια η σημερινή ανακοίνωση της ΠΟΣ βρίσκει σύμφωνο το ΠΑΜΕ;Γιατί αυτό το λέμε όχι στο διχασμό,μου φέρνει εικόνες διαδήλωσης στο Σύνταγμα, όπου μαζί με τα αφεντικά αγκαλιά θα τραγουδαμε είμαστε Έλληνες και έχουμε τα ίδια συμφέχοντα, αφεντικά κ εργάτες.
    Αλλά σιγά που θα ασχοληθεί το ΠΑΜΕ με ανακοινώσεις της ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ. Αλλού είναι τα ψηφαλάΚια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή