Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Μέρα χαράς για τον σιδηροδρομικό κόσμο...

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου Σταθμού Λαρίσης
Μέρα χαράς η σημερινή για τον σιδηροδρομικό κόσμο,την σιδηροδρομική οικογένεια,τους φίλους του μέσου και τους συμπολίτες μας που αφού μετά απο 13 χρόνια αναμονής εγκαινιάστηκε ο νέος Κεντρικός Σταθμός Αθηνών που έχει αλλάξει την εικόνα του σιδηροδρομικού κόσμου εδώ και 
μερικές μέρες.

Στην τελετή εγκαινίων παρεβρέθηκεαν ο Υπουργός Μεταφορών κ. Σπίρτζης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείο Μεταφορων κ.Βούρδας,όλες οι Διοικήσεις του Οργανισμού καθώς και πλήθος σιδηροδρομικών και πολιτών (ιδιαίτερα στο Ζεφύρι).
Στην ομιλία του ο Υπουργός Μεταφορών τόνισε πως πρέπει να περάσουμε απο την εποχή των αυτοκινητοδρόμων στην εποχή των σιδηροδρόμων,  μίλησε για την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης των συστημάτων ασφαλείας στην υποδομή και τόνισε την ανάγκη να αλλάξει η σιδηροδρομική οικογένεια ταχύτητα (όπως χαρακτηριστικά είπε) για να τρέξουν ακόμα πιο εντατικά τα έργα. 
Στο Ζεφύρι ο Υπουργός Μεταφορών μίλησε για τον νέο σταθμό και την αναβάθμιση της περιοχής ενώ συνομίλησε και με κατοίκους που βρέθηκαν εκεί.
 O Yπουργός Μεταφορών επιβιβάστηκε σε συρμό και συνομίλησε με το προσωπικό έλξης (μηχανοδηγό-ΜΕΚ) για τα θέματα του σιδηροδρόμου καθώς και με τους συναδέλφους απο το προσωπικό κίνησης.
Είναι γεγονός ότι τα εγκαίνια του νέου σταθμού Λαρίσης έχουν ενοχλήσει πολύ κόσμο.
Εμείς για άλλη μια φορά θα πούμε ότι όσοι έχουν υγιή σκέψη,αντιλαμβάνονται ότι με αυτά τα έργα ο σιδηρόδρομος αλλάζει σελίδα.









Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου