Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Συνεχίζεται η εκδίκαση αγωγών στον ΟΣΕ για τις πρόσφατες διοικητικές αλλαγές

Δήλωση του εκπροσώπου εργαζομένων στον ΟΣΕ,συναδέλφου Θανάση Λεβέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στο στέκι της έλξης,εκδικάστηκαν αυτές τις μέρες οι αγωγές άλλων 2 συναδέλφων που ζητούν προσωρινή αναστολή της 
απόφασης της Διοίκησης του ΟΣΕ για τις τελευταίες αλλαγές σε θέσεις στελεχών.Αυτήν την φορά οι αγωγές αφορούσαν μετακινήσεις 2 συναδέλφων στην Βόρεια Ελλάδα.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η πληροφορία που μας μεταφέρθηκε ότι μάρτυρας απο την πλευρά του ΟΣΕ προσήλθε ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Πετράκης, σε μια κίνηση που δεν είχαμε δεί ποτέ ξανά τα τελευταία χρόνια και μπορεί να έχει -εφόσον ισχύει-ποικίλες ερμηνείες.
Με το στέκι της έλξης επειδή το θέμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.,επικοινώνησε ο εκπρόσωπος εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ συνάδελφος Λεβέντη ο οποίος μας είπε ότι "η ενέργεια αυτή είναι πρωτοφανής, και δικαιώνει την εκτίμηση του οτι κάτι άλλο κρύβεται στις μετακινήσεις στελεχών σε αυτό το διάστημα,αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει συνέχεια και πέραν του δικαστικού πεδίου και αναρωτόμενος αν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών γνωρίζει και εγκρίνει αυτές τις μεθοδεύσεις,ζητώντας για άλλη μια φορά την παρέμβαση της, για την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού."
Το στέκι της έλξης τονίζει ξανά την πάγια θέση μας ότι η ανάληψη θέσεων ευθύνης οφείλει να γίνεται μέσω της προκήρυξης τους,ιδιαίτερα την σημερινή κρίσιμη περίοδο για τον σιδηρόδρομο.
Εδώ,δεν κάνουμε διακρίσεις για τα πρόσωπα.
Όπως λοιπόν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ τονίσαμε ότι ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ κορυφαίου συνδικαλιστή σε θέση ευθύνης και η χαλαρή αντιμετώπιση της ενέργειας αυτής απο την ΠΟΣ ,ήταν σοβαρό λάθος,έτσι και σήμερα τονίζουμε τα αυτονόητα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου