Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΟΣΕ : Δικαστική απόφαση υπέρ υπηρεσιακού στελέχους που υποβαθμίστηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στο στέκι της έλξης, στον ΟΣΕ υπήρξε δικαστική απόφαση ΥΠΕΡ στελέχους που τις τελευταίες μέρες υποβαθμίστηκε με αποφάση της Διοίκησης. Η δικαστική απόφαση αφορά την 
προσφυγή του συναδέλφου Αλέκου Βλαχογιάννη, που κέρδισε την προσωρινή αναστολή της απόφασης του Δ/ντος Συμβούλου του ΟΣΕ για την μετακίνηση του σε άλλη θέση, μετακίνηση που δημιουργούσε άμεσα βλαπτικές μεταβολές για τον συνάδελφο.

Η Δικαιοσύνη έκανε δεκτή την προσφυγή και αποφάσισε πως ο συνάδελφος Βλαχογιάννης θα πρέπει να επανέλθει στα καθήκοντα του, τουλάχιστο μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν προσδιοριστεί προς τα τέλη Οκτωβρίου.
Σε δεύτερη υπόθεση που δικάστηκε παράλληλα με αυτήν του συναδέλφου Βλαχογιάννη, το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή άλλου Διευθυντικού στελέχους  που αιτούνταν προσωρινή αναστολή και την παρέπεμψε επίσης στα ασφαλιστικά μέτρα.
To στέκι παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώνει για τις υποθέσεις τους συναδέλφους καθώς το θέμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Θέση μας, όπως έχουμε επανειλημένως γράψει είναι ότι οι θέσεις ευθύνης πρέπει να καταλαμβάνονται μέσω της προκήρυξης τους και με διαδικασίες που θα λαμβάνουν υπόψην τους όλες τις κρίσιμες παραμέτρους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου