Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ήρθαν σε συμφωνία ΟΛΠ – εργαζόμενοι. Υπεγράφη ο νέος γενικός κανονισμός προσωπικού

Ήρθαν σε συμφωνία ΟΛΠ – εργαζόμενοι, καθώς υπεγράφη ο νέος γενικός κανονισμός προσωπικού.
Ο οργανισμός ανακοίνωσε ότι,
ύστερα από διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, συμφωνήθηκε και υπεγράφη ο Νέος Γενικός Κανονισμός Προσωπικού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1876/1990 για τη ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και την αποδοτική λειτουργία των υπηρεσιών της εταιρείας.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Capt. Fu Chengqiu «ο νέος Κανονισμός ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της εταιρείας και ενισχύει τις προσπάθειες για τη μετεξέλιξη του ΟΛΠ σε ένα ευέλικτο και δυναμικό οργανισμό».

Πλέον, στον ΟΛΠ στρέφουν την προσοχή τους στην ολοκλήρωση του προγράμματος εθελούσιας εξόδου και στις μετατάξεις προσωπικού, σύμφωνα με τις σχετικές ΚΥΑ, που αναμένεται να λάβουν επίσημη μορφή.

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου