Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Πρόταση απο την +ΣυνΕξέλιξη που βάζει και διάλειμα στις νέες υπηρεσίες του Προαστιακού


Όπως πληροφορηθήκαμε η +ΣυνΕξέλιξη θα καταθέσει αύριο ή την Τρίτη την πρόταση της για τις νέες υπηρεσίες του Προαστιακού Αθήνας,πρόταση η οποία
βάζει και διάλειμμα στις νέες υπηρεσίες,χωρίς να αλλάζει τον αριθμό τους ή τα ωράρια τους ,ενώ συνεχίζεται η πρόσβαση στην γραμμή του Κιάτου για το Κεντρικό Μηχανοστάσιο.

Η πρόταση θα κατατεθεί στον συνάδελφο Γαργαλάκο, Προϊστάμενο Νότιας κ Κεντρικής Ελλάδας.
Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται ότι, η +ΣυνΕξέλιξη την ώρα που άλλοι (γραφικοί) ανεβαίνουν στα κεραμύδια, ενώ άλλοι απλά καταθέτουν προτάσεις διαμαρτυρίας,εργάζεται με γνώμονα το συμφέρον των μηχανοδηγών και ΜΟΝΟ.

1 σχόλιο:

  1. Θα τον κάνετε να φορέσει ζουρλομανδύα τον γραφικό.Εχει παλαβωσει εντελώς! Το στέκι χτυπάει Διοίκηση κ προτείνει κ λύσεις κ ο γραφικός χτυπάει το στέκι !
    Ρε πάρτε του ζουρλομανδύα λέμε! Εδώ φαντάζεται τελευταία ότι εκπροσωπεί στο ΜΑΙ κ άλλους εκτός από τον εαυτό του!
    Κ επιτέλους μην καλύπτετε το αρχή λαμόγιο αυτό.Ρεπο μετά την άδεια πήρε όπως κατήγγειλε άλλους.Κ χτες που τον πήρανε τηλεφωνο, το έπαιζε παπί. Το παπί, το παπάκι που λένε στο ξηρομερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή