Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Επιστολή Δημάρχου για κατεπείγουσα αποκατάσταση της γραμμής του Οδοντωτού

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, με κατεπείγουσα επιστολή του, προς τους Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους του Ο.Σ.Ε. και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ,
ζητά την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος – ζημιάς, που προκλήθηκε στη γραμμή του οδοντωτού, από τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα, ει δυνατόν και εντός της σήμερον, τα δρομολόγια, που ανεστάλησαν, τα οποία, συμβάλλουν καθοριστικά στην τόνωση και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, αγοράς και κοινωνίας.
Ακολουθεί η επιστολή του Δημάρχου Καλαβρύτων:
ΘΕΜΑ: Άμεση και κατεπείγουσα αποκατάσταση της γραμμής του Οδοντωτού.
Ο Οδοντωτός Σιδηρόδρομος, αποτελεί βασικό πόλο ανάπτυξης της ορεινής περιοχής των Καλαβρύτων και συμβάλλει καθοριστικά και ενισχύει την τοπική οικονομία, την τοπική αγορά και την κοινωνίας μας.
Γι’ αυτό, είναι κατεπείγουσα ανάγκη, να επισκευάσετε ΑΜΕΣΑ τη ζημιά που προκλήθηκε στη γραμμή του, από τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα (συνεχιζόμενες έντονες βροχοπτώσεις) των τελευταίων ημερών, ώστε, να ξεκινήσουν ΑΜΕΣΑ, ει δυνατόν και εντός της σήμερον, και πάλι τα δρομολόγιά του και να μην ανασταλούν αυτά περισσότερο, από τη σημερινή ημέρα.
Στη διάθεσή σας, σε ό,τι μπορεί και ο Δήμος μας να συνδράμει.

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Λαζουράς 

www.kalavrytanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου