Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ο ειλικρινής Μητσοτάκης θέλει να κόψει το δώρο Χριστουγέννων (Video)

Απίστευτη δήλωση Μητσοτάκη, πελατειακό σύστημα τα Δώρα!!!

"Η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος. Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων. Οι νέοι Έλληνες δε θα έπρεπε να
περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων

"Η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος. Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων. Οι νέοι Έλληνες δε θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς, ώστε επί της ουσίας να μετατραπούν σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος. Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών".

Τάδε έφη Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με πάσα ειλικρίνεια και με μια υπόσχεση που μοιάζει περισσότερο με απειλή κατά του κόσμου της εργασίας μάς διεμήνυσε προχθές από την Κύπρο να το ξεχάσουμε το δώρο των Χριστουγέννων έτσι και γίνει πρωθυπουργός.

Μια παροχή που πρέπει να κοπεί είναι το δώρο των Χριστουγέννων για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, που φιλοδοξεί να εφαρμόσει τις νεοφιλελεύθερες ιδέες της Νέας Δεξιάς στις πλάτες των εργαζόμενων.

Μια παροχή που, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν θα πρέπει να την περιμένουν στο τέλος της χρονιάς οι νέοι Έλληνες, καθώς γι' αυτούς το πρόγραμμα της Ν.Δ. προβλέπει την είσοδο σε ένα εργασιακό περιβάλλον απαλλαγμένο από τις πελατειακές σχέσεις ενός αμαρτωλού παρελθόντος που ήθελε τους εργοδότες να καταβάλουν στους "ομήρους" έναν επιπλέον μισθό πριν από τα Χριστούγεννα.

Απελευθερωμένοι πλέον από την ομηρεία του δώρου των Χριστουγέννων και του 13ου μισθού, οι νέοι θα μπορούν να αδράξουν τις ευκαιρίες που θα γεννηθούν στον εργασιακό μεσαίωνα που περιμένει να ανατείλει άμα τη επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία.

Και αν το ακροατήριο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 9ο Οικονομικό Συνέδριο της Λευκωσίας δεν έδειξε να αντιδρά αρνητικά στην ειλικρίνεια του αρχηγού της Ν.Δ. όσον αφορά το κόψιμο του δώρου των Χριστουγέννων, θα είχε ενδιαφέρον να ερωτηθούν επί του θέματος και οι πολίτες που παίρνουν μέρος στα γκάλοπ και στις δημοσκοπήσεις και συνήθως απογειώνουν τα ποσοστά του κόμματος που, εκτός από το "ασφαλιστικό Πινοσέτ", έχει στο πρόγραμμά του και την κατάργηση της "παροχής" του 13ου μισθού.

Αναμένουμε λοιπόν όσα αποκαλυπτικά και ενδιαφέροντα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους επιχειρηματίες της Κύπρου να βρει την απαραίτητη ειλικρίνεια και να τα μοιραστεί με τους εργαζόμενους τους οποίους επιθυμεί να απελευθερώσει από το "πελατειακό σύστημα" κόβοντάς τους το δώρο των Χριστουγέννων.

Ειλικρίνεια που σκοτώνει... τους εργαζόμενους.3 σχόλια:

 1. παρότι συμφωνώ με το 90% όσων γράφτηκαν, και παρόλο που και εγώ πιστεύω οτι θα κόψει τα υπόλοιπα δώρα, αυτο που γράφει το άρθρο και ακόμα και ο τίτλος στο βίντεο με αυτό που λέει στο βίντεο έιναι τελείως διαφορετικά!

  Στο βίντεο αναφέρει οτι δε θέλει να στηρίζονται στα δώρα γιατι κάποια στιγμη μπορεί να μην υπάρχουν τα χρήματα!

  Στο βίντεο λέει οτι πρεπει να γίνει αναδιοργάνωση και να αλλαχτούν κάποια πράγματα ετσι ωστε να μην ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ο ελληνας να περιμένει το δώρο για να τα βγάλει πέρα! Δηλαδή ήμαρτον παιδιά, μη το χαλάτε και εσείς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν θέλει να στηρίζονται στα δώρα γιατί κάποια στιγμή μπορεί να μην υπάρχουν τα χρήματα.
  Τι εννοεί δηλαδή συνάδελφε, όταν αναφέρει ο εν δυνάμει Πρωθυπουργός κατά τους δημοσκόπους, ότι κάποια στιγμή μπορεί να μην υπάρχουν τα χρήματα;
  Και όσον αφορά τις αλλαγές, τις ζήσαμε όταν δεν υπήρχαν τα χρήματα για τα δώρα στις συντάξεις και στο δημόσιο, όπου και μειώθηκαν κατά πολύ οι μισθοί μας αλλά και οι συντάξεις παρά την περικοπή των δώρων.
  Το στίγμα είναι σαφές νομίζουμε και δεν χαλάμε τίποτα άλλο, παρά μόνο όσους θέλουν να μην βλέπουν -ή δεν θέλουν να πιστέψουν- αυτό...που βλέπουν!

  Το στέκι της έλξης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δεν είπα ποτέ οτι πιστεύω οτι δε θα κόψει, το μόνο που είπα ειναι οτι δεν είπε αυτό που λέει ο τίτλος, η αυτό που αναφέρετε στο άρθρο! Τουλάχιστο ας μη γίνει και αυτό το σάϊτ σαν όλα τα άλλα που προπαγανδίζουν! αυτό εννοουσα μη το χαλάτε και εσείς!! Ας γράψουμε τι ακριβώς λέει και μετα ας αναφέρουμε την αποψή μας! Καλη συνέχεια!

   Διαγραφή