Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Μεγάλη ήττα των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων στην Ισπανία - Νίκη Σοσιαλιστών , Αριστεράς

Σημαντικό μήνυμα από την τριτη οικονομική δύναμη στην Γηραιά Ήπειρο!
Μεγάλη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων στις Εθνικές Εκλογές στην Ισπανία και στρατηγική ήττα του νεοφιλελεύθερου πόλου  στις χτεσινές Εθνικές  εκλογές.
Οπως γράφει η εφημερίδα Ελ Παΐς, τα αποτελέσματα δείχνουν μια μεγάλη πτώση του Λαϊκού Κόμματος, το οποίο
από 137 βουλευτές διατηρεί μόνο 67, αν και ο σχηματισμός του Πάμπλο Κασάδο διατηρεί την ηγεσία των δυνάμεων της Δεξιάς. Το Λαϊκό Κόμμα πάντως δεν παίρνει έδρα στη Χώρα των Βάσκων και παίρνει μόνο μια έδρα στην Καταλονία, στην επαρχία της Βαρκελώνης.

1 σχόλιο:

  1. Η σύγκριση με τα αποτελέσματα του 2016 εξηγεί περίπου τι έγινε: Το Σοσιαλιστικό Κόμμα πήρε το ποσοστό που έχασαν οι Ποδέμος (5%) και το Λαϊκό Κόμμα έδωσε τους ψήφους που του λείπουν στην Άκρα Δεξιά και ολίγον στους Πολίτες (12,1% + 1,2%). Όταν η γιαλατζί Δεξιά τα κάνει ρόιδο, οι "ορίτζιναλ" δεξιοί στρέφονται στην Ακροδεξιά ή σε άλλα κοντινά νέα κόμματα. Θα δούμε τέτοιες "εκπλήξεις" και στις ημέτερες Εκλογές. Κάποιοι επαναπαύονται στα συννεφάκια των "Δημοσκοπήσεων" και θα πέσουν με πάταγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή