Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Α. Μαρτάκης : Ο κατήφορος για το ΠΜΚ Ν. Αττικής συνεχίζεται

 Και ο κατήφορος για το ΠΜΚ. Ν. Αττικής συνεχίζεται.

Σήμερα την 9-1-2023 κατέθεσα στην εφορευτική επιτροπή την υποψηφιότητά μου για τις επερχόμενες εκλογές ως ανεξάρτητος .
Εγώ πάντα ήμουν αυτός που υποστήριζε ότι θα πρέπει επιτέλους οι παρατάξεις να πάμε στις εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Στη ΓΣ πάρθηκε επιτέλους η απόφαση από τις παρατάξεις να πάμε με ενιαίο ψηφοδέλτιο στις εκλογές.
Και σήμερα στο παρά πέντε αποφάσισαν οι παρατάξεις να μη λάβουν μέρος στις εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο αφ ενός και αφ΄ετέρου δεν συμπλήρωναν τον αριθμό των υποψηφίων που θα χρειαζόταν. Απαράδεκτο να μην μπορούν οι παρατάξεις να κατεβάσουν υποψηφίους.
Η παράταξη της ΔΕΣΚ στις 12και 20 κατέθεσε υποψηφιότητες με τον απαιτούμενο αριθμό, αλλά η εφορευτική επιτροπή (πλήν του δικτύου) κατ΄εντολή των παρατάξεων που εκπροσωπούν, αρνήθηκε να παραλάβει τις υποψηφιότητες με την φτηνή δικαιολογία ότι η προθεσμία έληγε την 12η ώρα.
Αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Μετά από έντονο διάλογο η εφορευτική επιτροπή (πλην του δικτύου) με εντολή των παρατάξεων και για να μη παραλάβει τις υποψιφιότητες της ΔΕΣΚ αποφάσισε να παραιτηθεί.
Και ο κατήφορος συνεχίζεται γιατί κάποιοι αποφάσισαν ότι θα πρέπει να οριστεί ξανά ΓΣ και νέα εφορευτική επιτροπή για να πάμε σε εκλογές αγνοώντας βέβαια ότι η ημερομηνία για ολοκλήρωση των εκλογών είναι η 8-2-2023 που μας έχει ορίσει το Πρωτοδικείο Αθηνών. 
Αντέδρασα ,ως όφειλα έντονα γιατί δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν τέτοια διαδικασία και ειδικά με τον πρώην συν/φο και πρώην Πρόεδρο της ΠΟΣ που εμπλέκεται ακόμα και τώρα ενεργά και καθορίζει τις εξελίξεις στο ΠΜΚ.
Οι συν/φοι και οι συν/σες πρέπει να γνωρίζουν τον κατήφορο του ΠΜΚ που κάποιοι έχουν τεράστια ευθύνη και οι οποίοι έχουν και ονοματεπώνυμο.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου