Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Π.Ε.Π.Ε. : Ικανοποίηση για την αθώωση μηχανοδηγού

Την ικανοποίηση για την απόφαση  της δικαιοσύνης για την αθώωση μηχανοδηγού, σε μια υπόθεση που χρόνιζε απο το 2016, εξέφρασε το Σωματείο των Μηχανοδηγών..  Ευχαριστούμε τον
Νομικό Σύμβουλο του Σωματείου μας και την Νομική υποστήριξη της Hellenic Train αναφέρει η Π.Ε.Π.Ε. στα Social Media της. 

Η υπόθεση 

 Ο μηχανοδηγός  ήταν κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ενώ το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον αθώωσε αρχικά στο δικαστήριο που έγινε στις 22 Μαρτίου του 2022, η εισαγγελέας άσκησε έφεση στην απόφαση. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου του 2022 με την παρουσία του Προεδρείου του Σωματείου των Μηχανοδηγών  στο δικαστήριο της Λάρισας και ολοκληρώθηκε χτες με την αθώωση του συναδέλφου.

Το Σωματείο των Μηχανοδηγών  για αυτήν την κρίσιμη υπόθεση παρείχε -όπως πάντα ομόφωνα- Νομική Υποστήριξη στο μέλος του , ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια της Νομικής Υπηρεσίας της Hellenic Train σε μια εξαιρετική σύνθετη υπόθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου