Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

 

Συνεδριάζει αύριο το ΔΣ του ΟΣΕ με  θέματα ημερήσιας διάταξης :


  •  «Τεχνικό έργο διέλευσης του αυτοκινητοδρόμου Ε65 άνωθεν της Ν.Σ.Γ.Υ.Τ. στη Χ.Θ. 227+065,75 γραμμής Πειραιώς-Πλατέως και άνωθεν της παλιάς χάραξης της σιδ/κής γραμμής Λιανοκλαδίου - Δομοκού».


  • Έγκριση του τεύχους διακήρυξης του ηλεκτρονικού, δημόσιου, ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση σε ανάδοχο του έργου: «Παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης, Λειτουργίας, Συντήρησης με άρση βλαβών και αποκατάσταση ζημιών στο σύνολο του εγκατεστημένου εσωτερικού και παρά την σιδηροδρομική γραμμή εξωτερικού εξοπλισμού του Συστήματος Ραδιοκάλυψης GSM-R στο Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας στο ΣΚΑ, στον σιδηροδρομικό άξονα Πειραιάς-Θεσσαλονίκη-Προμαχώνας, στην σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο-Αεροδρόμιο και των κλάδων γραμμής Θριάσιο-Ικόνιο και Οινόη Χαλκίδα».


  •  Ορισμός Οργάνων Διοίκησης Σύμβασης Έργου.


  • Λήψη Απόφασης για την ανάδειξη νέου προσωρινού μειοδότη της δημοπρασίας του έργου:: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ Σ.Σ. ΚΙΑΤΟΥ - Σ.Σ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» (Α.Δ. 1956).


  • Έγκριση συμπληρωματικών ωρών πρώτου εξάμηνου.


  •  ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου