Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Ανακοίνωσε επιδότηση σε περιοχές όπου έκλεισε το τρένο !!!


 Ξεπέρασε κάθε φαντασία ο Πρωθυπουργός της πλέον αντί σιδηροδρομικής Κυβέρνησης που έχει γνωρίσει η χώρα τα τελευταία 50 χρόνια, καθώς ανακοίνωσε μεταφορικό ισοδύναμο σε περιοχή που έκλεισε -επι των ημερών του- το τρένο ενώ και στην νέα Σύμβαση των άγονων γραμμών ΔΕΝ περιλαμβάνεται η σιδηροδρομική σύνδεση του Έβρου ή της Θράκης με την Θεσσαλονίκη (πόσο μάλλον με την Αθήνα). 

Μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης & η Κυβέρνηση του να συνεχίσουν   να στηρίζουν  το λόμπυ των οδικών Μεταφορών . Αυτό που δεν μπορούν να κάνουν είναι να υποτιμούν την νοημοσύνη μας. 

Ντροπή για την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών να μην απαντά σε αυτά που συμβαίνουν στον σιδηρόδρομο 4 χρόνια τώρα. 

Σε λίγο θα μας πει η Κυβέρνηση πως …. λειτουργεί κ η Πελοπόννησος και θα την επιδοτήσει και αυτή! 

«Άξιοι» όσοι τους υποστηρίζουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου