Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Νέα ... προκήρυξη εκλογών στον ΠΜΚ Ν. Αττικής


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η Γενική Συνέλευση του Π.Μ.Κ.-Σ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ που συνεδρίασε στις 23/01/2023 προέβη στην εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία μαζί με τον
Δικαστικό Αντιπρόσωπο θα διεξαγάγει τις Αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού μας για την εκλογή οργάνων (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή, μέλη Εφοριών). 

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου 2023 ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα.

Η Εφορευτική Επιτροπή απαρτίζεται από τους: Βουρλιδάκη Γεώργιο, Γιαννιό Σταύρο, Τσαμουργκέλη Παναγιώτη, Ζορμπά Αγγελική και Αντύπα Ιωάννη.

Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων των συναδέλφων που επιθυμούν να διεκδικήσουν την εκλογή τους σε οποιοδήποτε όργανο θα κατατεθούν στην Εφορευτική Επιτροπή τη ΔΕΥΤΕΡΑ 06 Φεβρουαρίου 2023 από τις 08.00΄ έως τις 15.00΄, στον 5ο όροφο του κτιρίου του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3) στο γραφείο 529.

Η Εφορευτική Επιτροπή με νεότερη ανακοίνωσή της θα σας ενημερώσει για το πρόγραμμα των εκλογών (τόπος και ωράριο).

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

     Σας καλούμε να πάρετε μαζικά μέρος στις εκλογές, για να δώσουμε δύναμη στο ΠΜΚ-Σ να συνεχίσει τις προσπάθειές του προς όφελος του πολιτισμού, των Σιδηροδρομικών και των μελών των οικογενειών τους. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΟΥΡΛΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΣΑΜΟΥΡΓΚΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΖΟΡΜΠΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΝΤΥΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου