Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

"Πράσινο φως» στη ΓΑΙΑΟΣΕ για τη μεταβίβαση σε τρίτους ή την καταστροφή τροχαίου υλικού του δημοσίου

 Στη χορήγηση ειδικής έγκρισης στη ΓΑΙΑΟΣΕ για τη μεταβίβαση σε τρίτους ή την καταστροφή, ως άχρηστου, μη επισκευάσιμου ή ακατάλληλου για περαιτέρω χρήση, τροχαίου υλικού που ανήκει στο ελληνικό δημόσιο, προχώρησε το υπουργείο Μεταφορών.


Η χορήγηση έγινε σύμφωνα με το εγκεκριμένο πρόγραμμα διαχείρισης του στόλου τροχαίου υλικού έτους 2021, αρμοδιότητας της εταιρείας και κατόπιν σχετικού αιτήματός της.


Στο παράρτημα Α, το οποίο ενσωματώνεται στη σχετική απόφαση, περιλαμβάνεται κατάλογος δώδεκα μονάδων τροχαίου υλικού για μίσθωση σε ιδιώτες, κοινωνικούς φορείς, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης α’ βαθμού.


Στο παράρτημα Β περιλαμβάνεται κατάλογος 855 μονάδων τροχαίου υλικού, το οποίο θα εκποιηθεί μετά την αφαίρεση των ανταλλακτικών – μηχανισμών (φορεία, τριπλοβαλβίδες, προσκρουστήρες, άγκιστρα) που θα κριθούν κατά τη διαδικασία καταστροφής των ανωτέρω μονάδων, κατάλληλα για ενδεχόμενη επαναχρησιμοποίηση.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου