Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Η αλήθεια για τα "ληγμένα" πιστοποιητικά των μηχανοδηγών

 Από τους 120 μηχανοδηγούς του Ρεντη (μηχανοστάσιο Αθηνών) , έληξαν τα πιστοποιητικά των 40 περίπου στις σήραγγες. 

Η αρμόδια υπηρεσία της Hellenic ειχε φροντίσει να προγραμματίσει την εκπαίδευση /ανανέωση του πιστοποιητικού (κάθε 3 χρόνια η διαδικασία) καθώς το Σωματείο των μηχανοδηγών ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ εκπτώσεις σε αυτά τα ζητήματα. Δημοσιεύουμε την
απάντηση για τις 15/3 (υπάρχει κ άλλη). 

Στο δια ταυτα.

 Για την διαδρομή προς Κιατο απαιτούνται 17 μηχανοδηγοί καθημερινά. Υπάρχουν 70 πιστοποιημένοι . Αν κάποιος πιστεύει ότι τα δρομολόγια προς Κιάτο  δεν γίνονται επειδή δεν υπάρχουν πιστοποιητικά , μάλλον δεν ξέρει μαθηματικά. 

Σε οσους αναπαράγουν σενάρια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και την «εξαφάνιση» όλων των υπευθύνων (που είναι η πολιτική ηγεσία, ο γενικός γραμματέας του ΥΜΕ που ερχόταν στις κοπές πίτες & «κρύβεται»28 μέρες τώρα, οι διοικήσεις των εταιρειών), παρακαλούμε  να ενημερώνονται από συνδικαλιστές , και σιδηροδρομικές «πηγές» που γνωρίζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου