Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ανακοινώσεις απο Σύλλογο Μηχανικών και ΠΕΣΟΣΕ για τον θάνατο του Κ. Χρυσάγη

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του αγαπητού συναδέλφου βρήκε όλους τους σιδηροδρομικούς απροετοίμαστους και συντετριμμένους. Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ – HELLENIC TRAIN, εκφράζει εκ μέρους
όλων των συναδέλφων Μηχανικών τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 
Ο Διευθυντής Κυκλοφορίας, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΥΣΑΓΗΣ, ήταν πάντα εκλεκτό και διακεκριμένο μέλος του σιδηροδρομικού κόσμου. Άψογος επαγγελματίας, επιστήμονας, μηχανικός με βαθιά συναίσθηση ευθυνών, ευγενικός με τους συναδέλφους και χαμογελαστός.
 Σε όλη τη σταδιοδρομία του, από τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα έως τις θέσεις ευθύνης, υπηρέτησε τον σιδηρόδρομο με συνέπεια και ήθος.

Η ΠΕΣΟΣΕ αναφέρει 

Η είδηση του τραγικού θανάτου του Κων/νου Χρυσάγη μας βρήκε
όλους τους σιδηροδρομικούς συντετριμμένους .
Η Πανελλήνια Ένωση Σταθμαρχών Ο.Σ.Ε εκφράζει τα ειλικρινή και
θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου