Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Kοινωνικός Αυτοματισμός και απο τα "Σιδηροδρομικά Νέα"

 Σοβαρές διαμαρτυρίες απο μηχανοδηγούς έχουν έρθει στο στέκι της έλξης για την αναπαραγωγή απο τα "Σιδηροδρομικά Νέα" του κ. Χρήστου Γιαννακίδη, συνταξιούχου σιδηροδρομικού, ανυπόγραφου άρθρου για  - δήθεν- υπέρογκους μισθούς των μηχανοδηγών. Ο κ. Γιαννακίδης επέλεξε να δημοσιεύσει

ένα ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο "Τέμπη: «Ζαλίζουν» οι μισθοί στον ΟΣΕ – Οι μηχανοδηγοί πληρώνονται καλύτερα από τους στρατιωτικούς" ενώ επέλεξε συνειδητά να ΜΗΝ δημοσιεύσει το Δελτίο Τύπου των Μηχανοδηγών.

Μετά απο μηνύματα διαμαρτυρίας μηχανοδηγών για τα ανυπόγραφα άρθρα που αναδημοσιεύει -γνωρίζοντας προφανώς πως αυτά δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια- και την άρνηση να δημοσιεύσει το Δελτίο Τύπου του Σωματείου των Μηχανοδηγών,  ο κ. Γιαννακίδης δικαιολογήθηκε ανεβάζοντας άρθρο για "εμπάργκο" που έχει δεχτεί το blog του απο.... την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Στρίβειν δια του "αρραβώνος" θα έλεγε κανείς. 

Ωστόσο, η αναδημοσίευση ανυπόγραφων άρθρων, που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη απο τα πραγματικά αίτια της σιδηροδρομικής τραγωδίας, θυμίζει εποχές που η Ελληνική Κοινωνία θέλει να ξεχάσει. 

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου