Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Δελτίο Τύπου Π.Ο.Σ.

Πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ-ΜΣΤ) με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε από μέρους μας εκτεταμένως για τις χρόνιες παθογένειες του ελληνικού Σιδηροδρόμου, ενώ τονίστηκε ότι κανένα από τα προβλήματα αυτά δεν έχει επιλυθεί παρά τις επανειλημμένες και στοχευμένες προσπάθειές μας να τα αναδείξουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους. 

 Ο κ. Υπουργός μας ενημέρωσε, ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η ασφαλής επανεκκίνηση του Σιδηροδρόμου καθώς και ότι  σύντομα θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις εντός του ανωτέρω πλαισίου.

Από μέρους μας τονίστηκε και πάλι η αδιαπραγμάτευτη θέση μας για ανοιχτό, ασφαλή και ποιοτικό Σιδηρόδρομο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου