Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Άγνωστοι στην κοινωνία οι "μεγαλοσυνδικαλιστές" της χώρας

 Παντελώς άγνωστοι στην κοινωνία αποδείχτηκε ότι είναι οι μεγαλοσυνδικαλιστές της χώρας στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που επιβεβαιώνει 

τα όσα αναφέρουμε, είναι η περίπτωση του επί 10 και πλέον  χρόνια Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ, της μεγαλύτερης δηλαδή Συνομοσπονδίας της χώρας μας, που κατήλθε στον στίβο της πολιτικής και δεν κατάφερε να εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθήνας με την παράταξη του κ. Μπακογιάννη.

Ο συνάδελφος Κιουτσούκης κατετάγη στην 79η θέση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων (απο τους 106 που είχε το ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη) λαμβάνοντας μόλις 384 ψήφους σε σύνολο 57.800  και πλέον Αθηναίων που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους  την παράταξη του Δημάρχου Αθήνας. (Δείτε εδώ τα αποτελέσματα).

Δύσκολοι οι καιροί για  "κορυφαίους" συνδικαλιστές της χώρας, η δράση των οποίων  δεν επιβραβεύεται απο τους  πολίτες, επιβεβαιώνοντας ότι η σημερινή δομή των συνδικάτων δεν αφορά την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία.

Οι πολίτες με την ψήφο τους, κατέδειξαν,  ότι  εμπιστοσύνη  σε αυτό το συνδικαλιστικό κίνημα δεν υπάρχει,  δυστυχώς. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου