Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Τα νεότερα για τον σιδηρόδρομο: 20 Νοεμβρίου η μονή γραμμή για τα εμπορεύματα, 15 Δεκεμβρίου για τα επιβατικά

Σε «αγώνα δρόμου» καλείται ο ΟΣΕ προκειμένου να αποκαταστήσει την απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel και των καταστροφών που προκάλεσε στη Θεσσαλία, σήμερα τα δρομολόγια
από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη διεξάγονται με τρένο έως το Λιανοκλάδι και από το Λιανοκλάδι μέχρι τη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε το metaforespress.gr, ο ΟΣΕ, υπό την προϋπόθεση ότι οι εργολαβίες στο τμήμα Δομοκός – Λάρισα κινηθούν τάχιστα, ενδέχεται να επαναφέρει τη μονή γραμμή για τη διεξαγωγή εμπορευματικών δρομολογίων στις 20 Νοεμβρίου.

Αντίστοιχα, εφόσον όλα κυλήσουν «ομαλά» για τα εμπορευματικά δρομολόγια, τότε θα δοθεί το «πράσινο φως» για τα επιβατικά δρομολόγια στις 15 Δεκεμβρίου.


Φ. Φωτεινός  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου