Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

52 μέρες χωρίς Προαστιακό Θεσσαλονίκη - Λάρισα

 52 μέρες συμπληρώνονται χωρίς να συνδέεται σιδηροδρομικά η Λάρισα με την Θεσσαλονίκη. Σε άλλες εποχές θα είχαμε ανακοινώσεις επι ανακοινώσεων και πολεμικές κραυγές. Τώρα είναι απλά 26 Οκτωβρίου 2023 και 52 μέρες μετά την κακοκαιρία Daniel, κάποιοι θέλουν να μας 

αποπροσανατολίσουν απο το πραγματικό πρόβλημα και να μας κάνουν να  συζητάμε αν θα πρέπει να πηγαίνουν τα τρένα στον Ευαγγελισμό για να κάνουν στροφή οι μηχανές ή  αν θα χρησιμοποιείται εφεδρικός συρμός με 2 Η/Α για να περιοριστούν τα προβλήματα. 

Θέλουν δηλαδή να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι επί 52 μέρες δεν έχει πάει τρένο στην Λάρισα και έχουμε λεωφορεία μεταξύ της πόλης Λάρισας - Ραψάνης.

Θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι απο το 2020 δεν έχουμε τρένα στον Έβρο, στην Θράκη και σε άλλες περιφερειακές πόλεις.

Θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι η πολιτική που υπηρετούν φανατικά και έχει διαλύσει τον σιδηρόδρομο 4 χρόνια τώρα, απο τον Ιούλιο του 2019,  δεν έχει καμία ευθύνη για την διάλυση.

Θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι όλα όσα ζήσαμε οφείλονται σε  ένα ¨ανθρώπινο" λάθος.

                                       ΔΕΝ θα τους κάνουμε αυτήν την χάρη.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου