Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Στην Βουλή η καθυστέρηση για το Λουτράκι

 Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου θέτει το έργο της σύνδεσης του  Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, ένας από τους πιο παραγωγικούς βουλευτές του νομού Κορινθίας. Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, σε σχετική
 επερώτηση που κατέθεσε πριν λίγες ημέρες στην ολομέλεια της Βουλής, αφού παρουσιάζει την σημερινή μελανή κατάσταση του συγκεκριμένου έργου , ( το οποίο ως γνωστόν  ξεκίνησε επί ημερών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και μολονότι έχει κερδίσει όλες τις δικαστικές προσφυγές ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί όπως θα έπρεπε)  ζητάει χρονοδιάγραμμα παράδοσης και λειτουργίας, ευθυγραμμιζόμενος με την υπ. Αριθ. 128  ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Λουτρακίου, που ελήφθη στις 25-10-2022! 

Τονίζεται ότι και η οργανωμένη πρωτοβουλία πολιτών και φορέων που δραστηριοποιείται για το θέμα, έχει καταθέσει σχετική καταγγελία στις αρχές Διαφάνειας του Ελληνικού Δημοσίου και μάλιστα εξ όσων γνωρίζουμε, το θέμα εξετάζεται  αυτή την περίοδο, από την Διαχειριστική Αρχή του υπουργείου Υποδομών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου