Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Για 2 η φορά χτυπάνε Βουλευτές ....

Το μήνυμα σαφές << Μην μιλάς , μην γελάς , μην διαμαρτύρεσαι >>.Το κεφάλι κάτω γιατί το τσεκούρι της Κυβέρνησης παραμονεύει.
Για 2η φορά χτυπήθηκαν βουλευτές της Αντιπολίτευσης από τις δυνάμεις καταστολής της Τρικοματικής Κυβέρνησης της επαναδιαπραγμάτευσης.
Αυτήν την φορά βουλευτές του ΣΥΡΙ.ΖΑ χτυπήθηκαν κατά την αποχώρησης τους έπειτα από   διαμαρτυρία στο γραφείο του κ. Μέργου (που προχτές δήλωσε ότι τα 511 Ε είναι πολλά ).
Για προάσπιση της Νομιμότητας και μηδενική ανοχή στις διαμαρτυρίες έκανε λόγο ο κ. Βορίδης (.....) αγνοώντας(;;) ότι η Κυβέρνηση του έχει καταλύσει το Σύνταγμα με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.
Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση του γύψου και της Νομιμότητας καταγγέλλεται απο το Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα ότι
  ένστολοι αστυνομικοί, οι οποίοι  δεν είχαν να αντιμετωπίσουν κανένα έγκλημα εκείνη την ώρα, «επισκέφτηκαν» το βράδυ της Τετάρτης τα γραφεία του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, στο οποίο πραγματοποιείτο συνεδρίαση του Συντονιστικού Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Η επίσημη δικαιολογία για την παρουσία των αστυνομικών οργάνων ήταν πως ήθελαν να ελέγξουν αν τηρείτο η τάξη! Σημειώνεται πως ύστερα από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, συνδικαλιστές προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο διοικητή του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος, εκείνου της Ακρόπολης, ο οποίος τους ενημέρωσε πως τέτοιου είδους έλεγχοι είναι συνηθισμένοι…

Μετά μην απορούμε γιατί η Κυβέρνηση του γνωστού ....ιδεολόγου κ. Βορίδη θέλει να καταργήσει και το δικαίωμα στην απεργία (Ν.1264)  αλλά και τα συνδικάτα στο σύνολο τους.

Η χώρα στον γύψο  απο την Κυβέρνηση της ( δήθεν) επαναδιαπραγμάτευσης .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου