Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Με το τρένο ταξιδεύεις , δεν μεταφέρεσαι ....


Μια άσπρη μέρα στην γκρίζα πραγματικότητα του μνημονίου και του ενιαίου μισθολογίου. Πέρα απο την μιζέρια και τα προβλήματα της καθημερινότητας, η δουλειά μας απλόχερα μας χαρίζει απίστευτες εικόνες. Η διαδρομή είναι Πύθιο - Σουφλί και ο ΄Εβρος βρίσκεται σε οριακό σημείο. Γι΄αυτό αγαπάμε την δουλειά μας, γι΄αυτό αγαπάμε τον τόπο μας. Μαζί με το ταξίδι, μας ταξιδεύει το νού και τη φαντασία.>>
Ένα βίντεο που μας έστειλε ο συνάδελφος Τρ. Σελερίδης απο την Αλεξανδρούπολη.

2 σχόλια:

  1. Τι μου θύμισες Τριαντάφυλλε! Τι να πρωτοθυμηθώ από όλα όσα ζήσαμε! Παρακολουθώ το site και βλέπω ότι πολλές φορές γράφεις/στέλνεις. Να δώσεις χαιρετίσματα σε όλα τα παιδιά της έλξης και της κίνησης.

    Μπάμπης Ιωαννίδης από Δράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Μπάμππη, χαίρομαι που είσαι καλά, χαίρομαι που είσαι μαζί μας αν και περάσαν χρόνια που έφυγες. Μα πώς να μην είσαι μαζί μας; Ταξίδια μιάς ζωής, εμπειρίες και εικόνες αξέχαστες δεν σβήνονται. Πιός αναίβηκε στο τραίνο και μπορεί να τα ξεχάσει; Να είσαι πάντα καλά φίλε Μπάμπη.

      Τριαντάφυλλος

      Διαγραφή