Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Νεότερα απο το ΔΣ της ΠΕΠΕ

Συνεδρίασε χτες το ΔΣ της ΠΕΠΕ με το θέμα της ΣΣΕ και του εφάπαξ να κυριαρχεί.
Στο ΔΣ τονίστηκε απο όλες τις παρατάξεις η αναγκαιότητα για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που θα καλύπτει τις ανάγκες των συναδέλφων  την ιδιαιτερότητα κ τις απαιτήσεις του επαγγέλματος .


Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον νέο υπολογισμό της εφάπαξ αποζημίωσης θα συσταθεί επιτροπή απο το ΔΣ προκειμένου να εξετασθούν όλες οι δυνατότητες για την αντιμετώπιση του .(Νομικές ενέργειες κτλπ).

Τέλος συζητήθηκε το θέμα των κυκλωμάτων στην Πάτρα με την τελική απόφαση να αναφέρει ότι θα άμεσα θα εκπονηθεί κύκλωμα για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των συναδέλφων λαμβάνοντας υπόψη τις παραμέτρους της ισοκατανομής και της προσωπικής ζωής όλων των εμπλεκομένων μηχανοδηγών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου