Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Παρέμειναν οι διοικήσεις σε ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αλλαγή στη ΓΑΙΑΟΣΕ

Το σήριαλ μηνών έλαβε τέλος. Τελικά, ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θανάσης Ζηλιασκόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοφανόπουλος διατηρήθηκαν στις θέσεις τους. Οι δυο τους τοποθετήθηκαν, όταν υπουργός Μεταφορών ήταν ο Δημήτρης Ρέππας.  

Το ΠΑΣΟΚ, πέρα από ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, διατήρησε τις «δυνάμεις» του και στην ΕΡΓΟΣΕ, αφού μπορεί μεν να αντικαταστάθηκε ο Γιάννης Πετρόπουλος, ωστόσο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, ο οποίος το 1996 εξελέγη για πρώτη φορά Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, ενώ διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (Ιούνιος 2011-Μάιος 2012).
Στην ΓΑΙΑΟΣΕ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Αθανάσιος Σχίζας, απόφοιτος Πολυτεχνικού Ινστιτούτου (IPTVT) της Τιμισοάρα Ρουμανίας και κάτοχος master Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.
Στην νέα εταιρεία συντήρησης τροχαίου υλικού (ROSCO), η οποία πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Στέφανος Αγιάσογλου (διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων), επιλογή της ΝΔ.
Φώτης Φωτεινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου