Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Η ΔΑΚΕ υιοθέτησε ατάκα του χρυσαυγίτη Παππά σε ανακοίνωσή της


Δεν έχει τέλος ο κατήφορος.
 Ολοένα και μεγαλύτερη αποδεικνύεται ότι γίνεται η ταύτιση της «γαλάζιας» ρητορικής με αυτή της Χρυσής Αυγής, με τα παραδείγματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.
Αναλυτικότερα, τη «σκυτάλη»
από τον Μάκη Βορίδη πήρε η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ, ΔΑΚΕ Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, η οποία σε ανακοίνωσή της χαιρέτισε το «πατριωτικό φρόνημα» των εθνικιστικών καταλήψεων στα σχολεία, χρησιμοποιώντας φράση που έχει χρησιμοποιήσει ο βουλευτής της ΧΑ, Χρήστος Παππάς σε ανάρτησή του στο Twitter.


Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της «γαλάζιας» παράταξης κλείνει ως εξής: «Στην παρακάτω φράση, την οποία αλιεύσαμε από το διαδίκτυο, αποτυπώνεται με τρόπο ευσύνοπτο κι εύγλωττο η επικρατούσα κατάσταση:

Όταν στις καταλήψεις βλέπεις σαρανταπεντάρηδες μουσάτους καραφλοκοτσίδες με ταγάρια να ηγούνται, τότε έχεις ένα αυθόρμητο προοδευτικό μαθητικό κίνημα. Όταν όμως βλέπεις μαθητούδια μ’ ελληνικές σημαίες, τότε έχεις υποκινούμενες διαμαρτυρίες σκοτεινών δυνάμεων”».



Και όπως φαίνεται από το tweet του χρυσαυγίτη βουλευτή, η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ δεν άλλαξε ούτε… τελεία.
Και εις κατώτερα....

www.altsantirinews.gr 

Δικό μας σχόλιο > Το στέκι πολλές φορές τους τελευταίους μήνες έχει αναφερθεί στον ακροδεξιό κατήφορο της ΔΑΚΕ ΚΑΙ στον σιδηρόδρομο. Αυτήν την φορά όμως ξεπέρασαν όλα τα όρια και οι θέσεις της παράταξης  ταυτίζονται ευθέως και με Βουλευτές της Χρυσής Αυγής όπως αποδεικνύει και το δημοσίευμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ώρες τώρα.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ,ΑΠΟ ΕΜΑΣ , Η ΦΩΤΟ 




1 σχόλιο:

  1. Ποιά είναι η άποψη των ημετέρων ΔΑΚιτών; Συμφωνούν με τον ακροδεξιό κατήφορο της ΝΔ ή όχι; Συντάσσονται με τις θέσεις που εκφράζονται χωρίς διαφωνίες από τον κ. Αντιπρόεδρο; Τους θαυμάσαμε προ ημερών σε συνάντηση με τον αρχηγό της, που συμφωνεί και ενθαρρύνει τέτοιες απόψεις και ήταν όλο χαμόγελα. Διαφωνούν ή συμφωνούν με την κεντρική ακροδεξιά και ακραία φιλελεύθερη γραμμή της ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή