Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Επιστολή της ΠΟΣ για την ΣΣΕ στον ΟΣΕ

Επιστολή της Π.Ο.Σ στην Διοίκηση του ΟΣΕ για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
Κατά τη διαπραγμάτευση για την Σ.Σ.Ε. δεσμευθήκατε ότι οι όροι της παρούσης σύμβασης θα συνεχίσουν να ισχύουν έως ότου υπογραφεί η νέα Σ.Σ.Ε. 
Αρκετοί συνάδελφοι κατέθεσαν
δικαιολογητικά για τα τέκνα τους που σπουδάζουν εκτός τόπου κατοικίας προκειμένου να τους χορηγηθεί το ποσό που προβλέπεται στη Σ.Σ.Ε. και τους απάντησαν προφορικά ότι δεν θα τους χορηγηθεί διότι η Σ.Σ.Ε. και η μετενέργειά της έχει λήξει.
Σε επικοινωνία μας με τη Διευθύντρια ΔΟΔΑΔ γι΄αυτό το ζήτημα, μας απάντησε προφορικά ότι όλα όσα προβλέπονται στη Σ.Σ.Ε. δεν μπορούν να χορηγηθούν καθότι η Σ.Σ.Ε. έχει λήξει.
Κατόπιν τούτων ζητάμε να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας για την ισχύ όρων της Σ.Σ.Ε. και να μας απαντήσετε εγγράφως για τα ανωτέρω αναγραφόμενα. 
Ζητάμε επίσης άμεσα συνάντηση καθότι μετά την πάροδο ενός και πλέον μηνός ουδέν νεότερο έχει προκύψει για τη Σ.Σ.Ε. προκειμένου και εμείς να καθορίσουμε τη στάση μας και τις ενέργειές μας.



      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας 

 ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου