Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Άνοιξε η γραμμή χάρη στην εντατική προσπάθεια των συναδέλφων κάτω απο αντίξοες συνθήκες


Φωτό απο τις εργασίες,απο το στέκι της έλξης
 Κάτω απο άκρως αντίξοες συνθήκες  εργάστηκαν σήμερα τα συνεργεία της ΕΕΣΣΤΥ και του ΟΣΕ για να επαναφέρουν στις ράγες τον συρμό RailBus που εκτροχιάστηκε σήμερα το πρωί στον σταθμό Λιανοκλαδίου κατά την διαδικασία παλινδρόμησης. Αξιοσημείωτη είναι και η συμβολή στην επιχείρηση των νέων εργαζομένων στην τεχνική βάση, που θα πρέπει να αξιοποιηθούν την επόμενη μέρα στην ΕΕΣΣΤΥ έχοντας σταθερή σχέση εργασίας και ισότιμα δικαιώματα με το υπηρετούν προσωπικό. 
Άλλωστε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την νέα ΣΣΕ, ΟΛΟΙ όσοι έχουν σχέση εργασίας με την εταιρεία συμφωνήθηκε να ενταχθούν σε αυτήν (την ΣΣΕ) σε μια ακόμη θετική πλευρά της νέας ΣΣΕ.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι μετά τις μετατάξεις των 75 συναδέλφων απο την τεχνική βάση στον ΟΣΕ, μεγάλο μέρος της καθημερινότητας έχει μεταφερθεί σε νέους τεχνίτες που εργάζονται στην ΕΕΣΣΤΥ "με μπλοκάκι" , σχέση εργασίας απαράδεκτη, που δημιουργεί ιδιαίτερα επαχθείς όρους και ανασφάλεια στους εργαζόμενους.





Το στέκι της έλξης, και τα Σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα στηρίξουν ΕΜΠΡΑΚΤΑ την προσπάθεια των νέων συναδέλφων για μόνιμη και σταθερή δουλειά στην ΕΕΣΣΤΥ, που  όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα αποτελεί μέλος του Ομίλου ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Τα συγχαρητήρια ανήκουν σήμερα στους τεχνίτες και τους συναδέλφους απο την γραμμή του ΟΣΕ που για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας αποδεικνύοντας ότι οι επαγγελματίες σιδηροδρομικοί είναι πάντοτε παρόντες, κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου