Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

20 προσλήψεις νέων μηχανοδηγών απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Όπως ενημερώσε  χτες το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας,
-έπειτα απο επικοινωνία με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να διαμαρτυρηθεί για το θέμα της αναστολής των κανονικών αδειών-, ο Πρόεδρος συνάδελφος Γενιδούνιας,  η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά στην πρόσληψη των 20 επιλαχόντων απο τον προκήρυξη του 2018 για την κάλυψη άμεσων υπηρεσιακών της αναγκών.

Ήδη η εταιρεία που συνεργάζεται με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην επιλογή του προσωπικού, επικοινωνεί όπως ανέφερε η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τους επιλαχόντες προκειμένου να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Η εκπαίδευση των νέων μηχανοδηγών αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου.
Με την ενέργεια αυτή, το 2018 θα έχουν ενταχθεί στην έλξη 93 νέοι συνάδελφοι, 80 απο προσλήψεις, 8 απο εσωτερικές μετατάξεις ενώ και 5 συνάδελφοι έχουν επιστρέψει στην εταιρεία απο τις μετατάξεις του 2010 χάρην στις ενέργειες του Σωματείου μας.
Συνολικά πάνω απο 110 μηχανοδηγοί έχουν προσληφθεί στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο το 2018, εξέλιξη που δικαιώνει τις προσπάθειες του Σωματείου μας τα τελευταία χρόνια στον τομέα αυτό. 
Θυμίζουμε ότι η εκπαίδευση και πιστοποίηση των μηχανοδηγών διαρκεί 1 χρόνο και πραγματοποιείται στην Δημόσια Σιδηροδρομική Ακαδημία του ΟΣΕ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου