Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ο ΟΣΕ θα παραμείνει ο αποκλειστικός διαχειριστής της υποδομής, σχολίασε ο Θ. Βούρδας


Ο ΟΣΕ θα παραμείνει ο αποκλειστικός διαχειριστής της υποδομής, σχολίασε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Θάνος Βούρδας, στην εκδήλωση για την συνεργασία του ΟΣΕ με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Βούρδας επεσήμανε ότι στο επικείμενο νομοσχέδιο για το 4ο Σιδηροδρομικό Πακέτο θα διασφαλίζεται ότι «ο ΟΣΕ θα παραμείνει και θα ενισχυθεί ως αποκλειστικός διαχειριστής της σιδηροδρομικής υποδομής».

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της συνεργασίας του Οργανισμού με το Πανεπιστήμιο Δ. Αττικής, σημειώνοντας ότι ο σιδηρόδρομος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου