Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Στο ΜΑΙ τα εταιρικά κινητά για Πάτρα - Κιάτο, στο ΜΘ για την Βόρεια Ελλάδα

Στο μηχανοστάσιο του ΜΑΙ παραδόθηκαν την Παρασκευή τα εταιρικά κινητά για τους μηχανοδηγούς με έδρα την Πάτρα και το Κιάτο καθώς ξεπεράστηκαν
τα τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν, ενώ στο ΜΘ τις επόμενες μέρες θα μοιραστούν τα κινητά για τους μηχανοδηγούς της Βόρειας Ελλάδας.

Το ίδιο θα συμβεί για τους συναδέλφους απο το Λιανοκλάδι και έτσι θα ολοκληρωθεί η χορήγηση τους σε όλο το προσωπικό έλξης.
Υπενθυμίζουμε ότι με τα εταιρικά κινητά (Samsung j2) , οι συνάδελφοι έχουν απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις, 300 λεπτά δωρεάν προς τρίτους παρόχους και 1500 λεπτά προς σταθερά τηλέφωνα. 
Παράλληλα υπάρχει και πρόγραμμα για δωρεάν internet (1.5 ΜΒ).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

4 σχόλια:

  1. Τέτοια αγάπη από εταιρεία στο προσωπικό της!!!!να μην ξεχάσουμε να τους τους πούμε ευχαριστώ......Καλά μυαλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχάλη επιτέλους ας διαβάζουμε αυτό που βλέπουμε και όχι αυτό που φανταζόμαστε ή θέλουμε να φανταστούμε ή έχοντας στο νου μας κάτι άλλο λέμε κάτι άσχετο.
    Μεγάλα παιδιά είμαστε πλέον.
    Καλά μυαλά όντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρωτιέμαι το γιατί!!!Πότε δεν ήταν κακό η δεύτερη σκέψη,η η δεύτερη ανάγνωση,και όπως είχε πει κάποτε ο μεγάλος Μάνος Χατζιδάκις (να ζεις με υποψίες)...Καλά μυαλά
    ΥΓ
    Κάποτε να βάζετε και όνομα και επωνυμία
    Είναι σαν μιλάω με τον άγνωστο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το προσωπικό κίνησης της Θεσσαλονίκης δεν θα δοθούν κινητά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή