Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ΡΑΣ- ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Πραγματοποιήθηκε στις 20/02, στα γραφεία της Ρ.Α.Σ. η συνάντηση που είχε ζητήσει το Σωματείο και στην οποία συμμετείχαν η
Πρόεδρος Κα Τσιαπαρίκου, μαζί με τους Διευθυντές Κο Μπούση και την Κα Τσουμελάτου καθώς και ο Πρόεδρος, ο Γ.Γραμματέας και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου.

Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση στην οποία τέθηκαν στο τραπέζι όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα εκπαίδευσης του νέου Προσωπικού Αμαξοστοιχιών που θα προσληφθεί, καθώς και των εκπαιδευτών που θα πραγματοποιήσουν την μαθητεία.
Θέση του Σωματείου είναι το Πρόγραμμα εκπαίδευσης να πραγματοποιηθεί από Πιστοποιημένους εκπαιδευτές και αυτοί που μπορούν να νομοθετήσουν, καθώς εμπλέκονται με το αντικείμενο, είναι η ΡΑΣ και ο ΟΣΕ. 
Η πρώτη συνάντηση είχε κυρίως διερευνητικό χαρακτήρα, αναζητώντας τους τρόπους που θα υποδείξουν τον δρόμο που θα μας επιτρέψει να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα για όλο τον κλάδο Κίνησης και Ελέγχου Αμαξοστοιχιών. 
Εκτός από την Κίνηση συζητήθηκε και το θέμα με την εκπαίδευση των Διαχειριστών Εμπορευμάτων για τους οποίους αναπτύξαμε τα καθήκοντα τους και τον ιδιαίτερο ρόλο τους με την ανάμειξη που έχουν σε επικίνδυνα φορτία.
Είναι η αρχή του εγχειρήματος μας και θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις τόσο με την Ρυθμιστική Αρχή, όσο και με τον ΟΣΕ.

Απο το blog της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου