Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Σωστή ενέργεια απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού


Μετά τα αιτήματα των Σωματείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η εταιρεία προχώρησε στην τοποθέτηση αντισηπτικού υγρού στους συρμούς  (1lt σε κάθε βαγόνι) προκειμένου οι επιβάτες
να κάνουν χρήση του για να απολυμαίνουν τα χέρια τους -εφόσον χρειαστεί -κατά την παραμονή τους στον συρμό. 

Ελπίζουμε οι επιβάτες να φερθούν ανάλογα και να προστατεύσουν κάτι το οποίο απο την πρώτη στιγμή ζήτησαν οι εργαζόμενοι για την προστασία της υγείας των ίδιων και -πρώτιστα-του επιβατικού κοινού.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δείχνοντας υπεύθυνη στάση έχει εφοδιάσει τους συρμούς και με τα απαραίτητα  εφόδια προκειμένου να αντιμετωπιστεί -αν χρειαστεί- περιστατικό αδιαθεσίας επιβάτη.
Στο χέρι όλων μας είναι να επιδείξουμε την δέουσα προσοχή και να διαφυλάξουμε την ενέργεια αυτή για όσο καιρό διαρκεί το πρόβλημα με την εν λόγω ίωση. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου