Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Documento: Και η ΔΕΣΚ "ενάντια" στους συναδέλφους του ΤΡΑΜ ;

Μιας και η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε - και καλά έκανε- να δημοσιεύσει την δικαστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΕΠΕ ενάντια στο συνέδριο της, εμείς αρχίζουμε
να δημοσιεύουμε αποσπάσματα απο τα πρακτικά του τελευταίου Συνεδρίου της.

Ο γραφικός εκπρόσωπος της ΣΥΠΕ (ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-Γιαλαντζί κομμουνιστής), σήμερα ισχυρίσθηκε ότι η ΠΕΠΕ στράφηκε ...ενάντια στους συναδέλφους του ΤΡΑΜ επειδή ζήτησε να μην ψηφίσουν στο 36ο συνέδριο της Νοθείας. 
Απο τα πρακτικά του συνεδρίου όμως φαίνεται ότι ΚΑΙ η ΔΕΣΚ συμφωνούσε με την ΠΕΠΕ!
Τώρα τι θα πεί ο γραφικός που μας καλεί να ...ενισχύσουμε την ΔΕΣΚ. 
Ότι και η ΔΕΣΚ είχε δίκιο ή μήπως θα ξεροκαταπιεί και θα ζητήσει συγνώμη για όσα ψευδή ανέφερε για το Σωματείο μας, που "τάχα" έχει πρόβλημα με συναδέλφους.
Του το αφιερώνουμε με την αγάπη μας.
90 σελίδες πρακτικών έχουμε , το γλέντι ξεκινά !

Ας το μεγαλώσουμε να το δούν όλοι 



ΆΡΑ ΚΑΙ η ΔΕΣΚ αναγνώρισε την ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΑ των αντιπροσώπων του ΤΡΑΜ 

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΣΕΕ!!!

Το τραγικό είναι ότι ενώ η ΔΕΣΚ ψήφισε για την μη συμμετοχή του Σωματείου ΤΡΑΜ, ο ίδιος εκπρόσωπος της στην δίκη κατέθεσε ΥΠΕΡ της Νοθείας με την ΓΣΕΕ σύμμαχο του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου