Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Aνακοίνωση ΤΡΑΙΝΟΣΕ για 2η εκδρομή στην Πελλοπόνησο

Διήμερη θεματική εκδρομή Πελοποννήσου
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πραγματοποιεί τη δεύτερη θεματική εκδρομή με τραίνο στο παλαιό δίκτυο της Πελοποννήσου. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2012, με ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση από τους φίλους του τραίνου. Η ομολογουμένως θεαματική ζήτηση για αυτή τη σιδηροδρομική και ταξιδιωτική εμπειρία, οδήγησε στη διοργάνωση μιας δεύτερης, διήμερης αυτή τη φορά, εκδρομής με το Θεματικό Τραίνο να ξανασφυρίζει στους ιστορικούς σταθμούς της Πελοποννήσου στο τέλος του μήνα.

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 το τραίνο θα ταξιδέψει στις ομορφιές της Πελοποννήσου δίνοντας την ευκαιρία στους φυσιολάτρες και φίλους του σιδηροδρόμου να γνωρίσουν ένα από τα ιστορικά σιδηροδρομικά δίκτυα.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει προγραμματίσει για τους κατοίκους της πρωτεύουσας αναχώρηση από την Αθήνα καθώς και άφιξη την ημέρα της επιστροφής, με ειδικά λεωφορεία.

Το πρόγραμμα:
Σάββατο 29/9/2012
Αναχώρηση λεωφορείων από Σ.Σ. Λαρίσης 07:00 προς Τρίπολη.
Αναχώρηση αμαξοστοιχίας από Τρίπολη 11:00.
Ενδιάμεσες σταθμεύσεις στους Χράνους (στάθμευση αμαξοστοιχίας περίπου 2 ώρες) και στο Ζευγολατιό (στάθμευση αμαξοστοιχίας περίπου 20 λεπτά) με τελικό προορισμό το Σ.Σ. Καλαμάτας.
Ελεύθερος χρόνος.
Κυριακή 30/9/2012
Αναχώρηση από Σ.Σ. Καλαμάτας 09:00 με δρομολόγιο Ζευγολατιό – Καλόνερο – Κυπαρισσία – Καλόνερο – Πύργος – Κατάκολο – Πύργος, με ενδιάμεσες σταθμεύσεις σε Κυπαρισσία (30 λεπτά περίπου), διέλευση από Σ.Σ. Πύργου, άφιξη στο Κατάκολο περίπου στις 15:30.
Αναχώρηση από Κατάκολο 18:30, άφιξη στο Σ.Σ. Πύργου 19:00.
Αναχώρηση με λεωφορείο από Σ.Σ. Πύργου προς Αθήνα Σ.Σ. Λαρίσης 19:00.

Κόστος
Το κόστος για τη διήμερη εκδρομή ανέρχεται στα 100 ευρώ για θέση σε επιβατάμαξα (56 θέσεις) και 95 ευρώ για θέση σε σκευοφόρο (12 θέσεις).
Στο κόστος περιλαμβάνεται η σιδηροδρομική διαδρομή στην Πελοπόννησο καθώς και η διαδρομή με λεωφορείο από και προς Αθήνα.
Δεν περιλαμβάνονται έξοδα διατροφής και διαμονής.

Πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Τα εισιτήρια διατίθενται από το Γραφείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Σίνα 6, Αθήνα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3624406, 210 3621039 κος Πολίτης (ώρες λειτουργίας 8:00-15:30 Δευτέρα έως Παρασκευή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου