Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αλλαγές σε Προεδρείο και Διοίκηση ΠΟΣ

Ο συνάδελφος Παρασκευάς Μόρφης 
Όπως γράψαμε το πρωί αλλαγές είχαμε σήμερα στην σύνθεση του Προεδρείου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.
Ειδικότερα , υπήρξε ανασύνθεση του Προεδρείου με την συμμετοχή πλέον όλων των παρατάξεων (ΔΕΣΚ - ΣΕΚ ) ενώ μετά από πολυετή παρουσία και προσφορά αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης 2 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Από την παράταξη της ΠΑΣΚ αποχώρησαν οι συνάδελφοι Μόρφης Π. και Βλάχος Ι. και την θέση τους κατέλαβαν όπως γράψαμε ο συνάδελφος Ναθαναηλίδης Θ (και ο συνάδελφος Χαράτσης  Δ. Και οι 2 συνάδελφοι προέρχονται απο την Βόρεια Ελλάδα .Όσον αφορά το Προεδρείο
την θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε απο την ΔΕΣΚ ο συνάδελφος Παναγούλιας (ψηφοφορία -23 ΝΑΙ , 1 ΛΕΥΚΟ , 1 ΟΧΙ ) και την θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα   ο συνάδελφος Σουρμελής Ντίνος απο την ΣΕΚ.(Ψηφοφορία 21 ΝΑΙ , 3 ΛΕΥΚΑ , 1 ΟΧΙ)
Τέλος την θέση του Ταμία κατέλαβε ο Γ.Γ. του σωματείου μας Θεοδωρόπουλος Επαμεινώνδας.(ψηφοφορία 20 ΝΑΙ , 4 ΛΕΥΚΑ , 1 0ΧΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου